Film i TV

BRUTALNO! Miljana IZBACILA Bebicu napolje – Hoće da bude sa Zolom!

Drska prema njemu.

U izolaciji, Miljani Kulić i Lazaru Čoliću priključio se i Filip Car, koji je od strane Zole bio upućen u njihov prethodni razgovor o Bebici i njegovoj djeci. Ubrzo je i on ušao u prostoriju, ali ga je Kulićeva istjerala.

– Sad sam joj rekao drugarski, da li je normalno da sa njom bude tri dana vezano, a neće sa svojom djecom – rekao je Zola.

– Ma bolest – rekao je Car.

– Njoj je vidiš to kao normalno, užas – dodao je Čolić.

– Miljana, ustaješ li – pitao je Bebica koji je tek ušao u izolaciju.

– Ne, vidiš da pričamo – odbrusila je Miljana.

– Ovo baci i ovo baci – nastavljala je Miljana sa naređivanjem.

– Da dođem i ja? – pitao je Macanović.

– Šta ima da dolaziš, pričamo Zola, Car i ja – brutalno je rekla Kulićeva.

– Kaže ona njemu sinoć da joj donese pastu, pa donesi mi spavaćicu, pa napravi mi sendvič… Druže, šta je to Bog te je*o – začuđeno je govorio Zola.

– Ma dečko je bolestan bre – ponovio je Filip.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh