Film i TV

DEJAN I DALJE VOLI DALILU? Aleks ga je PROVALILA! Čim se pokrene tema njegove BIVŠE LJUBAVI, on URADI OVO

“Pratim ga i gledam mu uvijek reakcije!”

Sinoć, za vrijeme emisije “Pitanja novinara”, pre samog raskida Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, došlo je do sukoba ljubavnog para i to baš zbog njegove bivše supruge Dalile Dragojević, piše Srbija danas.

Kako je Aleksandra navela, Dejan, kada se pomene tema Dalile i to da li je on i dalje voli, mijenja face, te da su mu reakcije čudne, što ju je natjeralo da posumnja u njihovu budućnost nakon rijalitija.

– Smatram da će mu trebati dosta vremena da se oporavi od svega što mu se izdešavalo. Mislim da će mi biti potrebno puno strpljenja da ovaj odnos podnesem i kontrolišem. Sada sam svjesna savjeta koje su mi stvari govorili ranije… Hoće da bude dominantniji, to mi djeluje kao neka trauma i da sada želi da ispravi sve ono što je imao u prethodnom odnosu – govorila je Aleks.

– Njemu sve smeta, sve ga nervira, ja ne znam više kako da se ponašam. On nije glup, namazan je i proračunat, a ja sam budala sve kažem iskreno – vikala je Aleks.

– Kako je to istina? Ja sam se odrekao prijatelja ovdje zbog nje i svi su me osudili zbog toga! – viknuo je Dejan.

– Moram da umiješam i nju, kada se spomene tema da li i dalje voli Dalilu, on promijeni facu. Pratim ga i gledam mu uvijek reakcije, zato i sumnjam u to šta će biti poslije… Nije mi normalno ništa ovdje… – vikala je Nikolićeva.

– Hajde mani me se! Šta ćeš onda sa mnom? – urlao je Dragojević.

– Ne mogu da se odvojim, ja sam se zaljubila – nastavila je da viče Aleks.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh