Film i TV

KAD POGLEDA U DALILU NIJE MU DOBRO: Zadrugar “URNISAO” Dejana – Dragojević zapijenio od bijesa

Haos u emisiji!

Dejan Dragojević - Screenshot

U toku emisije “Pitanja novinara” došlo je do svađe Mensura Ajdarpašića i Dejana Dragojevića, a Ajdarpašić je udario “nisko”, pa pomenuo Dalilu u svađi sa Dejanom, piše Srbija danas.

– Ovdje se radi o stvarima koje su logične a kojima se malo govori. Jasno mi je da Mića ne cijeni svoje prijatelje, to smo vidjeli – započeo je Mensur.

Mensur je neko ko svoj odnos nije završio kako treba! Ona našla dečka on patio, sad vuče repove! Ja sam sa Daliliom imao šta sam imao, rastavio se ovdje i sve smo riješili! Mensur nije sa Minom završio jer nije ni pričao! Dalila i ja se ne gledamo, a on se očijuka sa Minom! – govorio je Dejan.

– Ali kada je vidiš prevrne ti se utroba! Vidimo svi kako izgledaš kada je pogledaš, druže! Promijeni ti se faca! Sve smo vidjeli! Ja sam rekao da je ne volim i da nikada neću biti sa njom, ti bi se sa njom pomirio na keca, ali ne možeš – nastavio je Ajdarpašić.

– Ja nikada nisam rekao da sumnjam! Da li me je neko čuo? Imam i ja prava na to ali to ne radim! – vikao je Dragojević.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh