Film i TV

“GREBAT ĆEŠ I PLAKAT ĆEŠ, VIDJET ĆEŠ I ZAŠTO!” – Viki i Marko u NIKAD ŽEŠĆEM obračunu! Pljuštale uvrede i psovke

Haos na samom kraju emisije!

Viktorija Mitrović - Screenshot

U toku je zadatak gdje zadrugari moraju da iznesu svoje mišljenje: “Ko donosi odluku na konto svog mišljenja, a ko donosi odluku na kontu tuđeg mišljenja”.

Ovonedjeljni vođa, Sanja Grujić, dala je riječ Marku Osmakčiću:

– Viktorija je neko ko odmah primjeni i onda dođe sa mnom da se svađa i onda shvati šta je uradila. Ja sebe smatram da ne slušam nikoga, ni svoje roditelje. Ja sam neko ko kaže svoje mišljenje. Ša uradi samo po svom, ja i Car – rekao je Marko Osmakčić.

– Smatram da svako ima svoje mišljenje, neko iznosi a neko ne. Uzeću Marka za primjer kako iznosi mišljenje koje nije dobro. Ja želim da kažem da on dovodi svoje mišljenje. Ja sam djevojka od stava. Uzet ću Marka kao čovjeka koji donosi odluke. Martina donosi odluke ne konto Novog Sada – rekla je Sanja Grujić.

– Ti ćeš da grebeš i da plačeš, vidjet ćeš zašto – rekao je Marko.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh