Film i TV

ZABRANJENO! PRENIJELA PORUKE OD PORODICE – Dejan urlao iz petnih žila “MAMA TE SE ODREKLA!” Milica bez milosti

U toku emisije “Pitanja gledalaca” Dejan Dragojević i Milica Veselinović ušli su u sukob nakon što je Dragojević imao žesstoku svađu sa Mensurom Ajdarpašićem, pa je Veselinovićeva skočila da odbrani svog dečka.

– Ti si jedna mala žrtvica. Tebe je se mama odrekla – pričala je Milica, piše Srbija danas.

– Mensur je ušao ovdje da zaradi pare, ali onda je upoznao tebe – nastavio je Dejan.

– Moja najveća životna greška je što sam se odrakao porodice – rekao je Dejan.

– Ti si bio na silu sa ženom samo zbog sebe. Poslije onakvog razgovora sa njima. Ne moraju žene više da rađaju ovakve monstume – rekla je Milica.

– Prvo si rekao njima da ne komentarišu Dalilu – ubacio se Mensur.

– U zahvalnost mami i tati si lupao flaše u glave. Ti nisi iskren, ti igraš igru sa mamom i tatom. Kakav ti život živiš ovdje? Moja mama je pozdravila Mensura za moj rođendan – drala se Milica.

– Ne, tvoja mama je unijela poruke preko Mine – rekao je Dejan.

– Hajde rasna je*ačice sjedi – rekao je Dejan.

– Neka sam, ja svoju mamu nikada nisam prodala – rekla je Milica.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh