Film i TV

“VIDIMO SE NA SUDU!” – Nakon Carevog agresivnog ponašanja, oglasila se SESTRA: Podnosi TUŽBU protiv njega

Dosta je bilo.

Filip Car - Screenshot

Sestra zadrugara Dina Dizdarevića, Dijana Musić, oglasila se za domaće medije povodom haosa koji se dešavao u “Zadruzi” 5 proteklih dana.

Naime, izbila je žestoka svađa između njenog brata i Filipa Cara, koja je prerasla u fizički kontakt. Car je iznio gnusne uvrede na račun Dina a u pripravnosti je bilo obezbjeđenje.

Dinova sestra, Dijana, govorila kako će podnijeti tužbu protiv Filipa koji verbalno i fizički maltretira Dizdarevića.

– Ja sam najponosnija sestra, podržavam ga od prvog dana. Da naravno da ide tužba protiv Filipa Cara, prešao je svaku mjeru a niko ništa mu ne može, e pa neće moći. Vidjet ćemo se na sudu.Takođe nas je Dalila razočarala skroz, kada je bila sama, Dino je bio taj koji je tešio i smirivao kada niko nije a ona mu ovako vraća, ona je jedno zlo od žene. Mom bratu želim sve najbolje i da bude jak i da izdrži. Svaka njemu čast kada ima onakve živce. Dino ima veliku podršku i hvala svima od srca – rekla je Dijana, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh