Film i TV

POZNATA PJEVAČICA DALILU UJELA ZA NOS: Ona joj lupila ŠAMAR, pa završile na podu

Haos!

Dalila Dragojević poznata je javnosti još oi rijalitija parovi, kada je njeno ponašanje u najmanju ruku bilo slično današnjem kada je razvedena.

Jedna situacija posebno je ostala upečatljiva, a to je Dalilina tuča sa pevačicom grupe “Models” Ružicom Veljković. Dalila i ružica su se Družile, ali je njihov odnos često bio na ivici sukoba. Podetićemo vas kako je ta situacija izgledala.Ružica Veljković i Dalila Moreno su bile dobre prijateljice u Parovima, ali i među njima su ponekad odnosi napeti pa je u jednom momentu došlo čak i do fizičkog obračunavanja.

Ove učesnice sporečkale su se u dvorištu, a Dalila je tada žestoko očitala lekciju Ružici.

– Ti si takva, ti voliš da provociraš, i to one koji te vole, jer znaš da će posle opet biti sve isto, i da ću ja opet tebi da priđem – rekla je Dalila.

Ružica joj je na ovo odgovorila, “da li ti ja tražim da sada pričaš sa mnom”, što je Daliulu veoma isprovociralo pa joj je opalila šamar.

Foto: TV Happy printscreen
Nakon ovoga njih dve su se rvale na podu, a Ružica se osvetila svojoj prijateljici tako što je ugrizla za nos. Žestok sukob sprečili su ostalo učesnici i obezbeđenje, a Dalila i Ružica su se posle nekog vremena i pomirile,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh