Film i TV

SAOPŠTENJE PRODUKCIJE PINKA O STANJU STEFANA KARIĆA! Napustio rijaliti – otkrili šta se TAČNO dogodilo

Zadrugar Stefan Karić je tokom jučerašnjeg dana povrijedio nogu, a jutros je izveden iz rijalitija i primljen na Institut za ortopediju na Banjici.

Stefan Karić - Instagram

Kako se vidi na snimku iz bolničke čekaonice, Karić hramlje na desnu nogu, a primljen je preko reda na pregled. On je u pratinji dva muškarca iz obezbjeđenja “Zadruge” stigao na Banjicu kako bi što prije bio obavljen pregled.

Još uvijek nije jasno šta se tačno dogodilo, a sada se oglasio PR rijaliti programa “Zadruga” koji je otkrio da je Stefan prije dva dana povrijedio nogu i da je još tada odveden u bolnicu:

– Stefan je prije dva dana izvrnuo nogu prilikom jedne od igara i odmah mu je ukazana ljekarska pomoć. A danas mu je ponovo snimljena povreda i zbog toga je odveden u Institut za ortopediju na Banjici. Dakle, Stefan Karić je bio na kontroli zbog te povrede. Svakom zadrugaru koji se povrijedi ili ima neki zdravstveni problem, odmah se ukazuje ljekarska pomoć, što je slučaj i sa Stefanom – naglasili su iz produkcije, prenosi Novi.

Snimak iz bolnice pogledajte ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh