Film i TV

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Javnost traži hitnu reakciju PRODUKCIJE, ovo ne smije da se toleriše!

Svi su zgroženi!

senzacija

Marko Osmakčić i Viki Mitrović su već mjesecima u turbulentnom, kako oni vole da kažu, “odnosu”, a današnja svađa završila se tako što ju je Marko bacio u bazen sa ledenom vodom!

Mitrovićevu je ovo potpuno izbacilo iz takta, a obezbjeđenje je odmah pritrčalo kako bi se spriječio fizički kontakt.

Međutim, kao što je svima dobro poznato, verbalni obračun je jedini obračun koji je u Zadruzi dozvoljen, ali se često desi da zadrugari pređu granicu. Tako je bilo i ovaj put.

Naime, Marko je Viktoriji uputio žestoke psovke:

– Ku*vo, baciš ti – bacim ja. Sve po zasluzi kod Marka – rekao je Osmakčić dok je u ruci držao kamen, pa dodao:

– Je**m li ti mamu maminu – rekao je Osmakčić, a Mitrovićeva mu nije ostala dužna:

– Je**m ti brata mrtvog – vikala je Viktorija.

– Je**m li ti dijete u pi**u. Je**m li ti dijete u usta ku**insko, kad ga nisi ni ti vaspitala… – vikao je Marko dok ga je obezbjeđenje odvodilo u zatvor.

Ovaj snimak se brzo pojavio na društvenim mrežama, a njihovo ponašanje je naišlo na žestoku osudu javnosti!

“Momentalna diskvalifikacija”, “Dijete od četiri godine da nabija na onu stvar”, “Ovog skota napolje”, “On je monstrum i pe.ofil”, “Mrš napolje ovo dvoje krimosa” – bili su samo neki od komentara koji su ostavili ogorčeni fanovi rijalitija, piše Informer.

Njegove riječi su zgrozile javnost, pa se ponovo otvorilo pitanje – gdje je i postoji li uopšte granica kada su u pitanju riječi, s obzirom da one bole više od udarca?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh