Film i TV

MINA UNIJELA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVIJETA – Bebica se POSRAMIO, Miljana HVATA za glavu: Raskrinkani oboje!

U toku je podjela budžeta ovonedjeljnog vođe Mine Vrbaški. Nastavila je da dijeli male budžete, a sljedeći mali budžet ide Filipu Caru.

– Sljedeći mali budžet ide Filipu Caru. Izbjegavam da komentgarišem bilo šta za njega. Komentarisala sam da mi bude Dalile žao, znam kako je meni bilo u nekim trenucima. Shvatam da je tako u zatvorenom prostoru. Ja sam ovdje za sve ljubavi, nisam došla da remetim mir, nego da kažem šta mislim. Nemamo komunikaciju, niti želim da je imamo. To nije moja interesna sfera – rekla je Mina o Caru.

– Miljana i Bebica, dva mala bužeta. Pričao je da je radio za Pink, a nije ništa radio. Ja ne znam odakle mu tolike laži. Kako si to mogao da dozvoliš, sve se zna napolju. Žao mi te je u nekim situacijama. Miljana je loša i može da ti zagorča život. Miljana je sa tobom iz inata da bi se inatila Zoli. Mislim da to rade jako loši ljudi. Ja sam rekla, kada osobe imaju psihičke probleme, nije za zamjeriti. Dozvolila je sebi da propadne i da se toliko upropasti – rekla je Mina o Miljani i Bebici.

– Mislim da je Nevena može da bude prijatna i fina, ali mislim da ima želi kadar, ja tako mislim. Izgleda kao da si željela svaku temu, ali je to bio jako loš izbor. Vidim da ne mijenjaš društvo, msilim da si za njih lojalna – rekla je Mina o Neveni Savić.

– Marijana, osoba sa kojom sam okej, nismo u svađi. Bila je korektna kroz par sezona, rekla sam joj da je pravila greške sa Markom. Mogla si da prođeš super ove sezone, sve ti se svelo na ponižavanje – rekla je Mina o Marijani Zonjić, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh