Film i TV

NAPOKON MOŽE DA SE OPUSTI! Marija Kulić nakon Miljanine operacije odlučila da se ČASTI – Evo gdje je otišla!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić izašla je iz “Zadruge” kako bi operisala nogu, a zahvat je urađen kako treba.

Marija Kulić - Screenshot

Njena majka, Marija Kulić, veoma je brinula za ćerku, a sada je konačno odahnula, te je riješila da se malo posveti sebi. Naime, Marija je posjetila jedan kozmetički salon i odradi specijalni tretman lica.

Po objavi koju je Kulićeva objavila na društvenoj mreži Instagram, može se zaključiti da joj je ovakva vrsta relaksacija bila i te kako potrebna, te je Marija uživla i u svojoj šolji kapućina.

Inače, ona se za Kurir oglasila nakon Miljanine operacije.

– Operisana je jutros. Dobro je. Pričala sam telefonom sa doktorom poslije operacije. Sve je proteklo po planu, u spinalnoj anesteziji. Sada je u sobi. Osoblje bolnice i svi lekari su super. Svi su bili juče da se slikaju sa njom. Najbolji su, nemam riječi. Sada je najvažnije da vodi računa i da se ne oslanja na operisanu nogu. U bolnici će biti dan – dva i vraća se u Zadrugu – rekla je Marija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh