Film i TV

BIVŠA ZADRUGARKA UŠLA U BIJELU KUĆU: Odmah ZAPJENILA OD BIJESA, pa imala da poruči SAMO JEDNO!

Užasnuta je trenutnom situacijom.

Utorak je između ostalog rezervisan za posjetu nekadašnje učesnice prve sezone “Zadruge” Gordane Džehverović, koja u Imaginarijum ulazi sa zadatkom da provjeri nivo higijene u kući, piše Novi.

Mama Džehva je i danas posjetila zadrugare, a ono što se odmah moglo primijetiti jeste da nije bila zadovoljna stanjem koje je zatekla u Bijeloj kući.

Ona se odmah obrušila na ovonedjeljnog vođu Marka Janjuševića Janjuša, i sazvala hitan sastanak kako bi se zadrugari raspodijelili oko poslova, i kuća zablistala.

Prilikom obilaska kuće, Goca je bila zgrožena prljavštinom i haosom koji su ukućani napravili, a kako je sve izgledalo, i šta im je poručila, saznajte u snimcima u tekstu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh