Film i TV

MILJANINA BEBICICA NIJE NAIVAN, POKAZAO ZUBE I ŽESTOKO UZVRATIO: Pljuštale UVREDE kao KIŠA!

Počeo je rijaliti!

Nakon skandala sa bivšom i sadašnjom devojkom, Marko Osmakčić i Nenad Macanović započeli su opštu svađu u Bijeloj kuću u kojoj su pljuštale žestoke uvrede!

– Nikad nećeš biti Filip Car – poručio mu je Nenad.

– Šta tebe briga, bježi bre tamo… Ti si kao neki investitor, a završio sa Miljanom – rekao mu je Marko.

– Bježi bre majmunčino jedna… Takav debil kao ti ne može da se vidi napolju – rekao mu je Nenad.

– Mogu da ti dam autrogram, ti širiš mu*a na meni – vikao je Osmakčić.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:

Podsjetimo, Marko Osmakčić i Viktorija Viki Mitrović su odlučili da se pomire i ponovo uđu u odnos, gdje su vrelom akcijom pred svim zadrugarima ozvaničili pomirenje.

Pjevačica Marijana Zonjić je za to vrijeme spavala ukoso od njih, a kada se probudili i vidjela šta se dešava odmah je prebacila Marku, a Viki je krenula za njom i u toaletu gdje je nastao opšti haos.

One su haos nastavile i u spavaćoj sobi gdje su jedna drugoj uništile svu garderobu, kao i krevete, piše Espreso.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh