Film i TV

I DALILA I CAR U ŠOKU! SINOĆ SE DESILA GREŠKA PRODUKCIJE ZADRUGE: Evo šta je saopšteno

Dalila Dragojević, Irma Serjanić i Nikola grujić Gruja su “izbačeni” takmičari vanrednim izbacivanjem.

Dalila i Car - Screenshot

Međutim, zadrugari ne znaju da su njih troje u apartmanu i budno gledaju šta rade, dok oni smatraju da su njih troje zauvijek napustili rijaliti, piše Novi.

Sinoć, za vrijeme emisije “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić je pročitala pitanje koje je zamalo odalo tajni plan produkcije i razotrilo da troje zadrugara zapravo nije izbačeno:

– Pitanje za Filipa Cara: “Mi smo sinoć videli svu ljubav i bol jedne žene koja voli. Imaš li grama srama, ljudskosti, kojom se lažno dičiš? Nadamo se da ti nikad neće oprostiti, a ti veslaj do kraja sa dežurnom, top ste par, navijamo za vas” – glasilo je pitanje koje je pročitala voditeljka.

Filip je krenuo da odgovara na pitanje, ali nije razumio da se radi baš o toj noći, te je povezao sa Dalilinim plakanjem od ponedeljka kada se on poljubio sa Anom prvi put.

Da li su zadrugari provalili da se Irma, Nikola i Dalila vraćaju ili ne, ostaje nam da saznamo…

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh