Film i TV

RAZOČARALA ME JE, GLUMI SVE! Otac Dejana Dragojević nikad brutalniji prema Sandri Rešić, oglasio se nakon prekida njihovog prijateljstva!

Spekuliše se često i o tome da li je Rešićeva zaljubljena u Dejana, a Goran je imao komentar i na ovu temu

Dejan Dragojević - Screenshot

Jedna od glavni tema u Bijeloj kući trenutno je potencijalna trudnoća Aleksandre Nikolić.

Naime, zadrugarka se nedavno požalila svom dečku Dejanu Dragojeviću da ima simptome, a tim povodom se oglasio njegov otac Goran Dragojević.

– Ako zatrudni, šta bih ja tu mogao, ja njega podržavam u svemu, samo da je došao sebi… Vidjeli se da su se baš zavoljeli, drže se zajedno, slatki su mi baš. Samo da se oporavio i riješio onog zla – kaže Goran.

Dejan je, inače, prekinuo druženje sa Sandrom Rešić, što je ovih dana jedna od glavnih tema za crnim stolom, gdje se i dalje polemiše koji su razlozi za njihov krah. Spekuliše se često i o tome da li je Rešićeva zaljubljena u Dejana, te da li je pominjajući grupu “Sudbinske lisice” namjerno željela da provocira Dejanovu djevojku Aleksandru.

Dragojevićev otac na sve to kaže:

– Ne znam šta je očekivala od njega? Možda malo glumi, malo pretjeruje… Mislio sam da je ona malo drukčija, razočarala me je. Tiješi Deju, a ovamo očekuje ne znam ni ja šta. Jeste ona njemu pomagala, ali ne znam šta sad od njega očekuje i hoće – zaključio je Goran, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh