Film i TV

CAR DEFINTIVNO STAVIO TAČKU NA ODNOS S DALILOM: Uzeo joj ovo i napustio zajednički krevet!

Ovome se nije nadala!

Car i Dalila - Screenshot

Nakon pomirenja i maratonske rasprave u zajedničkom krevetu, došlo je do brutalnog vrijeđanja Dalile Dragojević od strane Filipa Cara. Naime, Car je sve vrijeme Dalili prebacivao što nije založila uspomene sa Dejanom kako bi se otovorila perionica.

On nije mogao da pređe preko toga, iako je Dalila činila sve da ga oraspoloži. Caru je u jednom momentu prekipjelo kada je Dalila rekla da hoće da spava, i on je krenuo da je vrijeđa, a tom prilikom i završio svaki kontakt sa njom:

Muka mi je više od tebe i tvog ponašanja – vikao je Car dok ga je Dalila umrivala.

Nemoj ti mene da smiruješ, ti i ja ćemo sada završti za sva vremena! Daj mi cigare i odlazim, ne mogu više da te gledam muka mi je od tebe, završili smo – vikao je Car dok mu je Dalila davala cigarete i napustio njihov zajednički krevet dok je Dalila plakala, piše Novi.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh