Film i TV

EVO ŠTA JE MILAN MILOŠEVIĆ REKAO DALILI! Isplivao snimak razgovora Dragojevićke i voditelja!

Dalila Dragojević u “Zadruzi 5” prevarila je supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carom, a njen postupak šokirao je javnost.

Milan Milošević - Screenshot

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je vjerovatno nastao nakon jedne od svađa Dalile i Cara, a Dragojevićka je pred zadrugarima otkrila da joj je stalo do Filipa, ali da će je to proći, piše Informer.

– Stvarno mi je stalo do njega, to će mene proći. Mislim, pa nije… – govorila je Dalila, a onda se Milan ubacio:

@zadrugaofficiall Kakav kralj #foryoupage #fyp #zadruga5 #zadrugatv #zadruga__official #zadrugabalkan #zadruga #dalilamujic #milanmilosevic #milanzadruga #janjus #daliladragojevic #dejandragojevic #daliladejan #dejandalila #filipdalila #filipcar #srbija #bosna #hrvatska #crnagora #zadrugari #zadrugaoficijal ♬ Grmi – Mili

– Pa muža si zaboravila za dva dana – rekao joj je Milan.

Podsjetimo, Car je Dalilu ostavio nakon što je u rijaliti ušla njegova bivša djevojka Maja Marinković.

Ipak, nakon Majine diskvalifikacije Filip je odlučio ponovo da se zbliži sa Dragojevićkom, a njihov odnos iz dana u dana šokira gledaoce popularnog rijalitija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh