Film i TV

DALILA SAZNALA DA JOJ BIVŠI POSTAJE OTAC – Te večeri je bila ozbiljna tuča!

Zadrugarka saznala za novosti.

Dalila Dragojević sinoć je priznala da zna da njen bivši vjerenik Mladen Vuletić čeka bebu sa nekadašnjom učesnicom rijalitija Jelenom Pešić.

A sve je počelo od Milana Miloševića koji je ispričao kako mu je jedna drugarica Filipa Cara spomenula da on ne vodi previše računa od novcu i da joj je jednom prilikom dao dosta novca kako bi čuvala u svojoj torbi:

– Znam koja drugarica – rekao je Filip i počeo da se smije, dok je Milan pravdao Cara govoreći da mu to nije bila djevojka:

– Ma koga briga, pa znam i ja na koju osobu se misli. Znam i za koga je udata, za mog bivšeg dečka – kazala je Dragojevićka koja je pred svima otkrila da zna da je rjieč o Jeleni Pešić koja se prije nekoliko dana udala za Mladena Vuletića, a Milan se nadovezao:

– Čeka bebu. A on se smije jer je bila tuča to veče – otkrio je Milošević sve, piše Informer.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh