Film i TV

TAJNA ČUVANA POLA GODINE: Ova djevojka je bila PARAVAN Dalili i Caru!

Ona vjeruje u ljubav Cara i Dalile – da je jaka i stvarna uprkos svemu, ali da nema najbolje prognoze za kraj rijalitija. Apsolutno joj dolazi u obzir mogućnost da kada se “Zadruga 5” završi.

Car i Dalila - Screenshot

Ovog jutra, ekipa jutarnjeg programa “Ne gledam ti ja to” na RED TVu dočekala nas je u punom sastavu. Milica Kemez, Bora Santana, Jelena Pešić i Filip Đukić dali su sve od sebe tokom pet sati lajva da gledaoce pripreme za današnji dan uz komentarisanje aktuelnosti, iz života, štampe, mreža, najgledanijeg rijaliti formata u regionu “Zadruge 5”, ali i uz sjajne muzičke goste koji su se potrudili pričom i pjesmom da zabave gledaoce i sve u studiju.

Nekadašnja atraktivna stanarka velelepnog imanja u Šimanovcima, pjevačica Sandra Čaprić u pratnji Alekse Jovanovića (gitara) ovo, skoro pa proljećno jutro, na Red TVu, u emisiji “Ne gledam ti ja to”, komentarisala je svoje učešće u “Zadruzi 5”, ali se dotakla i ljubavnog trougla koji mjesecima uzdrmava region.

Sandra Čaprić je nakon izlaska iz “Zadruge” zadovoljna svojim učešćem. Bojala se kako će njeni postupci uticati na njenu porodicu, ali je shvatila da ima veliku podršku i nakon izlaska iz rijalitija vidjela je da je njeno učešće proteklo u najboljem redu.

Na početku, Sandra je bila u dobrim odnosima sa sada već bivšim bračnim parom Dragojević, i sa Milicom, Borom, Jelenom i Filipom je podijelila da je komentarisala kako je iz njene vizure jako lijepo zato što, iako je mlad ušao u bračne vode, Dejan Dragojević jako privržen partner i da bi svaka žena poželjela takvog muškarca pored sebe. Ubrzo je, kako Sandra kaže, nastala frka jer joj je Dejan poklonio cvijet, ali je i bila na stubu srama jer se poljubila sa Filipom Carem koji je bio u zvaničnoj vezi sa Majom Marinković.

Sandra vjeruje da je ona zapravo bila paravan Dalili i Caru. U trenutku je ta spoznaja zaboljela, ali na sreću nije uspjela da razvije emocije prema Caru, te je taj sujetni momenat ubrzo i prevazišla. Ona vjeruje u ljubav Cara i Dalile – da je jaka i stvarna uprkos svemu, ali da nema najbolje prognoze za kraj rijalitija. Apsolutno joj dolazi u obzir mogućnost da kada se “Zadruga 5” završi, da se Dalila i Dejan pomire i završe ogradu kuće…ili šta god da su zamislili, piše Espreso.

Aktuelni gosti, aktuelne teme, muzika, kuhanje i smeh – svakog radnog dana očekuju vas od 7 do 12 časova u najluđem jutarnjem programu na RED TVu u emisiji “Ne gledam ti ja to”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh