Film i TV

STIGLO PISMO! NASTAO OPŠTI HAOS: Sandra Rešić zaprijetila da će DEMOLIRATI imanje!

Nakon podjele budžeta Dejana Dragojevića i komentarisanja iste, Veliki šef okupio je zadrugare novim pismom, kojim im je objasnio pravila današnje kupovine:

Dragi zadrugari, prodavnica je upravo otvorena, a u ovu kupovinu ćete moći svi da idete! – glasilo je pismo Velikog šefa, piše Novi.

Iako je Sandra Rešić zamolila da prva uđe u prodavnicu, kako bi kupila sredstva za čišćenje, zadrugari nisu marili za to, zbog čega je Sandra napravila opšti haos ispred prodavnice, dok se nije izborila za svoje!

Sad ću sve porazbijati ako neko od njih ne izađe – vikala je ona.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh