Film i TV

ZADRUGAR NAPAO MILANA MILOŠEVIĆA – HAOS U BIJELOJ KUĆI! Detalj svima promakao – evo šta se desilo!

Tokom jedne od emisija “Pitanja gledalaca” koju vodi voditelj Milan Milošević, u Bijeloj kući nastao je totalni haos kada je Marko Janjušević Janjuš napao voditelja i počeo da ga vrijeđa.

Milan Milošević - Screenshot

– Mene nećeš vrijeđati. Ni ti, niti bilo ko. Imate ovdje ove debile da vas nabjeđuju. Boli me ku*ac. Ni kroz zaje*anciju ne mogu da pričam sa vama, žao mi je – govorio je Janjuš Milanu, a onda mu je u jednom momentu rekao “Ne mogu Mikice”, što je voditelja iznerviralo, pa mu je zaprijetio, piše Informer.

– Nemoj ti meni Mikice. Ja nisam sa tobom ovce čuvao, niti ću. Sa mnom pričaš normalno, sa tobom sam fin već godinama, a ovo “Mikice, Dekice, Dakice”, ja znam šta ti misliš ustvari – odgovorio mu je Milošević, a kada je opet pokušao da mu postavi pitanje, Janjušević je počeo da urla na njega.

Snimak ove svađe pojavio se na društvenim mrežama i postao je viralan, a evo kako je sve izgledalo:

@janjus_zadruga ##foryou #fyp #janjus #tiktokpoll #foryou ♬ original sound – Veselin Kostić


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh