Film i TV

PREOKRET! NA EKRANU PRIKAZAN KLIP SANDRE REŠIĆ I DEJANA: Aleksandra Nikolić u šoku, SVI POČELI APLAUDIRATI

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni prilog u emisiji “Gledanje snimaka”, ljubavni klip Sandre Rešić i Dejana Dragojevića. Zadrugari su ovaj klip pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Dejan Dragojević i Sandra Rešić - Screenshot

– Ja se već dva mjeseca šalim da je Sandra zaljubljena u Dejana. Ona ga voli na svoj način. Jedina veza koju bih podržao je ta. On bi najviše sreće u ljubavi imao pored Sandre Rešić. Ovdje vidim i Dejanove poglede. Glupo je sad, njemu je lijepo sa Aleksandrom, ovo je bilo u prošlosti. Možda je i dobro, da su ušli u vezu, možda bi bilo problema. Ja sam obećao da je neću zezati – govorio je Miki.

– Deniz me sada gleda kao da mi je umrlo mače – rekla je Sandra, piše Novi.

– Sandra, ne gledaš ga prijateljskim očima. Ja ću biti uz tebe, patiš. Teško je naći životnog saputnika. Ako neko razumije ovog nesretnog čovjeka, to je ova žena. To nisu bili samo prijateljski pogledi. Sandra može da kaže, ali ako koza laže, rog ne laže. Ja bih bio za vašu vezu, ali ne ovdje, nego napolju – dodao je Đuričić.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh