Film i TV

PLJUŠTE ŠAMARČINE, ONA URLA – NECENZURISANI VIDEO NASILJA!

“Da nisam ušla u odnos sa tobom ja bih ovde bila najbolja…”

Za vreme kratkih reklama sinoć u emisiji “Gledanje video snimaka”, Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić su nastavili brutalnu raspravu ispred hotela “Zadruga” gde su pale najgnusnije uvrede.Ovo je tvoj alibi da odeš od mene – vikao je Mensur.

– Ne, ti si se muvao sa drugom devojkom dok sam ja bila za našu vezu – vikala je Milica.

– Ti si puna kompleksa, devojko, shvati to. Ti si kao najbolja, priznaj da imaš grešku. Bezobrazna si. Ja kada ustanem da pričam, mene ne prekidaj. Ako ti kažem sedi, ti sedi – ponižavao je Mensur.Da nisam ušla u odnos sa tobom ja bih ovde bila najbolja… Nemoj da mi je*eš bolesnu majku – rekla mu je Milica.

– Ja kada pričam ti moraš da ćutiš, je li ti to jasno. Ja sam muško, puno sam te i pustio… Ne volim kur*evite devojke, alo, pa, nisi ti muškarac… Trebaš mi pitoma, a ne takva – vikao je Mensur.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh