Film i TV

BUKTI RAT! SLOBINA VJERENICA UDARILA NA JEREMIĆKU: Ona je SPODOBA I PSIHO! Jovana joj BRUTALNO odgovorila, umiješala u fajt i Kiju

Vjerenica Slobodana Radanovića Jelena Đuričanin udarila je ni manje ni više nego na televizijsku zvijezdu Jovanu Jeremić.

Jovana, Sloba i Jelena - Screenshot

Ona je na društvenim mrežama podelila voditeljkinu fotografiju iz Jutarnjeg programa i uvrijedila je na najniži mogući način.

– Ima li išta ogavnije i poremećenije od ove spodobe? Čovjek nije vidio djecu tri godine, ovaj psiho brblja o sebi i hrani svoj ego – napisala je Slobina ljepša polovina.

Kako bismo čuli i drugu stranu, kontaktirali smo malu koja čini čuda na Pink televiziji. Jovanino izlaganje je bilo detaljno.

– Vjerenicama muškaraca koji nemaju svoju profesiju, takođe ime i prezime, već su samo vjerenice svojih muškaraca, a ne ličnosti same za sebe neću davati publicitet. Ne znam ko je osoba niti me dotična interesuje. Najvažnije je da se čovjeku pomogne da pronađe svoju djecu i ja uveliko radim na tome – rekla je Jovana i dodala:

– Dok drugi pričaju o meni, a znate onu staru “Miševi često zbore o lavu, miševi tuđe živote vode. Al su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al mu se dive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al gricka, šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže, al čim se lavlja pojavi glava nastane tajac, pa se razbježe. Spori, a misle kako su brzi, u svojoj zlobi miševi trunu, neko je rođen samo da mrzi, a neko rođen da nosi krunu – izrecitovala nam je ona pjesmicu Nedeljka Popadića.

Ali to nije sve. Jovana je u priču uvela i Slobinu prvu suprugu Kristinu Kiju Kockar:

– Još nešto. Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za raliku od nje, i javna je ličnost u odnosu na nju, a ako pak ima kompleks niže vrijednosti u odnosu na Kiju jer je Kijina sjenka neka ide kod psihijatra. Veliki pozdrav od male koja čini čuda. Nisam joj ja kriva što je u Kijinoj sjenci, pa frustracije liječi na drugim uspješnim i ostvarenim ženama koje imaju ime i prezime i nisu ničije vjerenice nego ličnosti za sebe. U ovom slučaju se kaže on je muž Jovane Jeremić, a ne obrnuto vjerenica Slobe Radanovića, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh