Film i TV

SANDRA OTKRILA DA ĆE UĆI U VEZU SA DEJANOM! Isplivao snimak tajnog razgovora Rešićke i Dragojevića!

Dejan Dragojević sve je bliži sa zadrugarkom Aleksandrom Nikolić, a iako su svi mislili da će njegovo srce osvojiti Sandra Rešić koja je uvijek bila uz njega, to se za sada nije desilo.

Dejan Dragojević i Sandra Rešić - Screenshot

Isplivao je snimak na kojem se vidi kako se Irma Serjanić svađa sa Saletom Luksom, dok su u jednom dijelu kadra bili Sandra Rešić, Dejan Dragojević i Mensur Ajdarpašić, a zadrugarka je tom prilikom otkrila planove koje ima sa Dragojevićem, piše Informer.

– Svakako će Dejan biti sa mnom kada izađe odavde. Šta tebi ovdje nije jasno? Misliš da se ja sekiram? Ma ne – rekla je Sandra Mensuru, dok se Dejan samo nasmijao.

– Zamisli ja uđem u vezu sa njim i sve upropastim. Bože svašta – dodala je Rešićeva, međutim, Dragojeviću je očigledno bilo neprijatno pa je ubrzo ustao i otišao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh