Film i TV

DALILA IMA 4 CRVENA KARTONA I NEMA VIŠE PROSTORA ZA GREŠKE! Filip Car nastavlja da NAREĐUJE Dragojevićki, a zbog jednog se KAJE!

Filip Car dobio je škakljivo pitanje od gledalaca vezano za njegov odnos sa Dalilom Dragojević.

Car i Dalila - Screenshot

Filipa su pitali zbog čega nije smio da tretira Maju Marinković kao Dalilu.

– Smio sam, ja se ponašam onako kako se osjećam u momentu. Nisam baš dobro odreagovao. Nije to do njene reakcije, samo imam unutra neke reakcije, kao eksploziv. Imam nešto u glavi, samo da se raščistim… Ja od Maje očekujem svašta, a od Dalile i ne. Od Maje očekujem da kad mi kaže da će nešto ispoštovati, da neće to duplo ispoštovati – rekao je Car.

– Zašto si Dalilu gađao flašom, realno top joj stoji ona haljina, a ti si joj samo drug? – voditelj je pročitao naredno pitanje.

– Nije tu problem haljina, nego sam neke stvari druge shvatio. Ja sam ovako vidio šta je Dalila napravila, to su sitnice za nekoga, a poslije mogu biti krupne stvari. Nisam trebao onako da se ponesem i nije mi bio potreban taj ispad. Ne osjećam se dobro i može me sve izbaciti iz takta. Ako se još jednom ponove takve stvari, neću ni reagovati – rekao je Car.

– Ona nema prostora više za greške. Ima 4 crvena kartona, ona sada kad kroči na teren, treba da blista. Rekao sam joj i ovde i u pušionici, ali to nije normalno. Dok sam ja išao negdje, vratim se nazad, ona naskače na ljude. Ja molim minut prije tvog pitanja, ona ustane i drvlje i kamenje. Nema prostora ni za nju ni za mene. Sljedeći put neću ni reagovati. Ja ako smatram da ona ne može, ja vjerujem u to da može, samo eto, ne znam šta se dešava u tim momentima. Krivo mi je zbog mog nastupa, ali ja se danima nakon toga loše osjećam – nastavio je Car, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh