Film i TV

SLOBA ZAKAZAO TAJNO VJENČANJE SA JELENOM! Poznat datum svadbe, pevač izabrao POSEBAN DATUM, evo kad staje drugi put na ludi kamen!

Folk pjevač Slobodan Radanović nedavno je objavio da ove godine planira da stane na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jelenom Đuričanin.

Sloba i Jelena - Screenshot

Naime, Sloba i Jelena sudbonosno “da” izgovoriće 14. februara na Svetog Trifuna, odnosno na Dan zaljubljenih, prenosi Telegraf.

Oni pripremaju intimno vjenčanje koje će biti upriličeno u jednom manastiru, a kome će prisustvovati najuži članovi porodica Radanović i Đuričanin, kao i Jelenina djeca.

Nakon crkvenog, održaće se i ceremonija građanskog vjenčanja u jednom restoranu. Budući mladenci uveliko pripremaju vjenčanje, a detalje kriju i od najbližih članova porodice, jer žele da cijeli događaj bude iznenađenje za sve.

Podsjetimo, Slobi će ovo biti drugi brak, s obzirom da je bio oženjen Kristinom Kijom Kockar, sa kojom se razveo nakon što ju je prevario u rijalitiju “Zadruga” sa Lunom Đogani.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh