Film i TV

“JESTE LI VI NORMALNI, OVO JE KATASTROFA!” U Zadrugu IZNENADA ušla ONA – Odmah se zaletjela i NAPALA IH

U Zadrugu unijela i OVO za zadrugare.

Kao i svakog utorka, u Belu kuću ušla je Gordana Džehverović, koja će sa ovonedeljnim vođom, Markom Janjuševićem Janjušem obići kuću i imanje, i zadrugarima raspodeliti kućne poslove.

Mama Džehva je bila šokirana prvobitnim prizorom, a čim je ušla u kuću sačekalo ju je mnoštvo đubreta, flaša na stolu, kao i nečistoća u celoj kući. Jeste li vi normalni?! Šta je ovo, kuća nikad nije bila prljavija! – vikala je Goca.

Ona je za zadrugare ponela i novi džoger, kako bi im olakšala čišćenje, a koliko će ove nedelje biti raspoloženi za održavanje higijene na imanju, ostaje da vidimo,piše Srbijadanas


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh