Film i TV

Preminuo glumac iz serije “The Walking dead”, imao 31 godinu

Mosli je glumio brata Mišon, koju glumi Danai Gurira (43), u seriji o zombijima, koji je kasnije postao zombi ljubimac

Moses J Moseley - Avaz

Glumac iz serije “The Walking Dead” Mozes Džej Mosli (Moses J Moseley), poznat po ulozi zombija ljubimca jedne od glavnih likova serije, preminuo je u 31. godini.

Rođaci su rekli da se s glumcem nisu čuli od 23. januara, a u srijedu su podnijeli prijavu nestale osobe. Zatim su kontaktirali firmu za zaštitu automobila koja je pratila njegovo vozilo do mjesta gdje su pronašli tijelo tragično preminulog glumca.

Fanovii i službena stranica “Walking Dead-a” odali su počast Mosliju online.

Mosli je glumio brata Mišon (Michonne), koju glumi Danai Gurira (43), u seriji o zombijima, koji je kasnije postao zombi ljubimac.

Rođen u Aikenu u Južnoj Karolini, a također se pojavio u serijama uključujući “Queen of the South” i “American Soul”, te se pojavljivao u seriji “Watchmen” i filmu “Igre gladi: U vatri” iz 2013. godine. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh