Film i TV

UPOZNAJTE SESTRU BERGUZAR KOREL S KOJOM DUGO NE RAZGOVARA, A EVO I ZAŠTO

Sestra Berguzar Korel, Zeynep Korel, priredila je porodici pravu torturu, kada je riješila da početkom 2020. godine, nakon smrti oca, tuži porodicu i vodi spor oko nasljedstva.

Berguzar Korel - instagram

U toj tužbi je zahtijevala da proda imovina koja je pripadala njenom ocu i podijeli nasljedstvo, pisali su turski mediji, što je poljuljalo odnose između nje i njene sestre, popularne Šeherezade. Tokom trajanja sudskog procesa, sestra Berguzar Korel se nagodila sa porodicom, te dalja suđenja nisu postojala i slučaj je zaključen.

Zeynep se inače rijetko pojavljuje u javnosti, budući da ne želi da se eksponira, a o njenom sadašnjem odnosu sa sestrom Berguzar se samo nagađa. Budući da je turska glumica postala majka po treći put, ipak sada ima jednu brigu manje, te može da se posveti odrastanju malene kćerke Lejle i uživa u miru u svom domu. prneosi “Hayat“.

Zeynep Korel – Hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh