Film i TV

MUK ZA CRNIM STOLOM – ZOLI JAVILI DA SE MILJANA UDALA: Zaledio se od šoka, jedva uspio izgovoriti 1 REČENICU

U toku emisije “Gledanje snimaka” prikazana i rasprava Nevene Savić i Lazara Čolića Zole, a on joj je zamjerao što je popila nekoliko piva na raspodjeli budžeta, a time je htio da projveri da li ga je slagala. Govorio joj je da je bila pijana i da je pričala nepovezano, a ona se iznervirala kad joj je rekao da ga laže, a da je Miljana sve radila iskreno. Nevena je tada potkačila Miljanu Kulić: “Dobro, nisam Miljana Kulić, nemam para i publicitet, ona je dobra, a ja sam loša. Miljani ništa nije falilo, a meni sve…”. Zola je tada rekao da je Miljana najjača žena na svijetu, samo da je normalna, piše Novi.

Ovdje se vidi da je on prvi rekao da je Miljana psihički bolesnik, pa tek onda ja. Ne želim ja da bude sa njim, dečko igra rijaliti, doziva Miljanu u svakoj konverzaciji, eto, ona ga je iskreno tukla, ja ne valjam. Čime sam ga ugrozila što sam pila pivo, samo traži razlog neki. Ja mu se sviđam, ali nemam publicitet, novac, ne tučem ga. Možda bih mogla od ponedjeljka. A ja sam prva kad je Miljana bila tu da ne želim vezu, jer je djevojka tu – rekla je Nevena.

Ja nemam emociju prema tebi, ne mogu da je stvorim. Iritiraš me u nekim situacijama. Ja sam se jasno izjasnio, rekao sam da ne želim vezu, prija mi da se družimo. Djevojka se ponaša kao da smo u vezi, da moram da joj se pravdam. Mene je strah od toga, samo ne želim obaveze, sve ostalo super. Ne mogu reći da volim Miljanu, ali nisam ravnodušan. Prolaze mi stvari kroz glavu. Ja se ne bih vraćao u taj odnos, djevojka nije dobro, nažalost, ali ja ne mogu protiv nekih stvari, svašta smo prošli zajedno. Znam da je bolesno, ali ja pričam najiskrenije. Noćas sam je opet sanjao – dodao je Čolić.

Sanja Miljanu, a j*be Nevenu – dobacio je Lepi Mića.

Da li si imao emociju prema Miljani kada si ulazio u vezu sa Nevenom? Kad si ulazio u vezu sa Miljanom, nisi imao emocije prema njoj – pitao je Milan Milošević.

Nisam, ali prije Miljane nisam imao ovako vezu od tri godine. Ja pokušavam sa Nevenom i sve, nemam povjerenja u nju što se nekih stvari tiče, ali ja kao ja ne osjećam još… Svakog dana mi prolaze neke scene u glavi, haos mi je u glavi. Ovaj rijaliti mi je najteži – rekao je Zola.

Da li si sanjao Miljanu kad si k**ao k**ve napolju? – pitao je Mića.

Ali sa tim djevojkama nisam bio u vezi – pravdao se Čolić.

Zola, kako si sanjao Miljanu? Imam nešto da ti saopštim. Miljana se udala – otkrio je Milan.

Dobro, drago mi je zbog nje. Eto, to je to… Neka je, šta da radim, mi nemamo budućnost. Drago mi je što se udala, mada ja u to ne vjerujem – rekao jke Zola.

Ona i muž su trenutno na Zlatiboru, zove se Nenad, evo klipa sa burmom.

Bravo, Miksi – rekli su zadrugari i počeli da aplaudiraju.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh