Film i TV

TEŠKE POSLJEDICE – EVO KAKO SALE LUKS IZGLEDA NAKON KOBNE NOĆI S DRAGOJEVIĆIMA: Dalili se ne piše dobro, Zadrugari pobjesnili

Dalila i Dejan - telegraf

Dalila Dragojević nanijela je ozbiljne povrede Saletu Luksu, a sada je otkriveno i koliko su one teške, prenosi Novi.

U ranim jutarnjim satima Dalila i Dejan Dragojević potukli su se sa Saletom Luksom, koji je do nedavno sa zadrugarkom bio u odličnim odnosima. U trenucima kada joj je bilo teško, Sale se našao Dalili tu da je tješi, zbog čega je ona njemu kasnije bila izuzetno zahvalna. Međutim, kako je popustila sa živcima, Dalila je prošle noći iznabadala Saleta pesnicama u glavu, a tom prilikom nanijela mu je ozbiljne tjelesne povrede.

Bane Čolak sumirao je utiske sa Mikijem Đuričićem, koji je preporučio da on bude taj koji će pretući Dragojeviće, a tom prilikom otkriveno je da je Saletu Luksu pukla bubna opna.

– Prebili Mihića njih dvoje, njemu otvorili bubnu opnu, nikom ništa – rekao je Čolak.

– Da ih prebijem ja, a? – izjavio je Miki.

– Ne lupaj! Mihića udarili deset puta nikom ništa. Kao kazna, kakva kazna brate. Ne može da se zataškava! Onako kao trebala sam mu glavu otvoriti! Ja sam držao Dalilu za ruke, jer je ona preko obezbjeđenja šibala! – poručio je Bane.

Sale bi zbog ovoga mogao da ostane oštećenog sluha do kraja života.

Detaljnije u videu ispod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dont8Me (@dont8mee)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh