Film i TV

NOGOM POSRED GLAVE! Dalila MUČKI UDARA, Dejana DRŽE trojica iz OBEZBJEĐENJA, totalno RASULO noćas (VIDEO)

Haos!

Sinoć je nakon žurke u “Zadruzi” izbila svađa, a zatim i fizički obračun između Dalile i Dejana Dragojevića na jednoj i Saleta Luksa na drugoj strani. Sale je prokomentarisao odnos Maje i Cara, provocirajući Dejana, što je dovelo do toga da Dragojević potpuno izgubi kočnice.

Sale je zastupao stav da Filip treba da udari Maju svaki put kada na njega nasrne fizički, a njegove provokacije bile su takve da se su se na momente odnosile i na bračni par Dragojević. Nakon što provokacije Luksa nisu prestale, Dejan je već bio spreman da se sa njim fizički obračuna kada su u spavaću sobu ušla tri čoveka iz obezbeđenja i bukvalno ga držala da ne bi došlo do okršaja. U međuvremenu je Dalila nasrnula na Luksa i udarila ga nogom, a zatim i rukom uz pretnje,prenosi Srbijadanas

– Jel si to krenuo na mene, na mene si krenuo – urlala je, a Dejan je uspeo da se oslobodi, potrčao je ka njima, ali ga je obezbeđenje ponovo zaustavilo, a zatim i zadrugari koji su držali i Dalilu. Celu situaciju pogledajte na vidu u prilogu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh