Film i TV

DRAGOJEVIĆI U ZADRUZI: Vanredno stanje nastupilo, Dejan u SUZAMA, David i Biljana EMOTIVNO SLOMLJENI

Susret koji smo dugo očekivali!

Cela porodica Dragojević sada je na okupu u Beloj kući. Goran, Biljana i David Dragojević došli su u posetu Dejanu.

Dejan je odmah zagrlio svoju majku i nije mogao da je pusti, a potom su svi seli u dnevnu sobu. Dejanu je na samom početku zasmetalo to što nisu doveli psa Tedija, a Dalila je spavala u sobi. Ja ne mogu – ponavljao je Dejan.

– Ja te volim, šta god kažeš, idemo na kraj sveta… Nemoj da dozvoliš da ti priđe, nije ona jedina žena na svetu – govorio je David svom bratu.

– Joj, eksplodiraće mi glava – govorio je Dejan.

– Ne dozvoli da te neko iskoristi i napolju ti se us**e u život – kaže David.

– Davide, teško je, ja sam normalan i pametan, sve što se desilo, ona je bila fenomenalna meni, kada vratim prošlost, poremeti me to. Ne želim da ako se njen tata lepo javi i pozdravi, da vi budete loši. Pomirili se, ne pomirili, nemojte ništa komentarisati. Ne mogu da dozvolim da neko nešto o njoj loše kaže – rekao je porodici je Dejan.

– Kako si bio jak jedno vreme – pričao je otac sinu Dejanu.

Ceo susret pogledajte na vidu u prilogu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh