Film i TV

DA LI JE OVO ZA DISKVALIFIKACIJU? OBORIO GA NA POD NAKON REKLAMA: Voditelj čeka odluku velikog šefa

Sandi Kojić je ustao i oborio Mihića na zemlju.

Zadruga - Screenshot

Nakon pauze za reklame, nastavio se specijalni zadatak, a Stefan Mihić završio je svoje izlaganje, piše Pink.rs.

Rekla mi je da želi da moj otac umre što prije – rekao je Mihić.

Ne, rekla sam da dođe, da ti pop*ši. I opet isto – uzvratila je Viki.

Nikad te ne bih udario, tebe je život udario, da se j*beš za 50 eura. Vrijeđaš gnusno, morbidno, ti radiš napolju taj posao, ovdje si došla da ti se digne cijena, ja sam ovdje sa ludacima na slobodi.

Hvala lijepo što si mi to poželjala, ja se nadam da će moj otac živjeti dugo – rekao je Mihić.

I ja se nadam – nastavila je ona.

Ja želim sam da izaberem kome ću šlag da stavim. Vrlo prosto, osoba koja me je najviše iznervirala prošle nedjelje je Sandi, zbog njega moram da gladujem – nastavio je Stefan.

Sandi Kojić je ustao i oborio Mihića na zemlju.

Džudo – rekao je Sandi.

Ovo stvarno nema smisla. Smirite se. Stefane, odmori, a o Sandijevom gestu neka odluči Veliki šef – poručio je Darko, prenosi Novi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh