Film i TV

ŠIFROVANA PORUKA OD MAJKE, FILIP CAR DOBIO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA: Maja mu zaprijetila- OTKRIT ĆE TAJNU IZMEĐU NJEGA I PRODUKCIJE

Filip Car se sklonio od Maje Marinković, ali ona je odmah došla kod njega i upitala ga da li je pričao sa Aleksandrom Nikolić ili Erminom Pašović:

Maja Marinković - Screenshot

– Šta ti je rekla, je l’ si ti pričala nešto? – upitala je Maja.

– Rekla mi je da su me pozdravile majka i sestra i poručile mi: ”Pamet u glavu” – rekao je Car.

– Ma ne laži, tebi se unose informacije iz spoljnog svijeta, sada ću ja da kažem svima – napadala je Maja.

– Pusti me, ženo, izmas*kriraću te, ne mogu da te slušam, muka mi je od tebe. Meni je ona rekla da su me pozdravile majka i sestra, meni je šifra sa majkom pamet u glavu, i ona umjesto da se promijeni, ona nastavlja – vikao je Car i krenuo na Maju kada ih je obezbjeđenje odvojilo:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh