Film i TV

VIDEO EVO ZAŠTO SE DALILA UDALA ZA DEJANA! Vesna Rivas otkrila tajnu Dragojevića!

Vasna Rivas tvrdi da je Dalila Dragojević tek sada pokazala svoje pravo lice

Bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas je komentarisala odnos Dalile i Dejana Dragojevića i otkrila zbog čega su se ovi zadrugari venčali.

– Dalila je tek sada pokazala svoj pravi lik i ono čemu ona teži. Dalila nije dovoljno jaka da opstane duže u rijalitiju, zato se i venčala sa Dejanom. Njoj je bio potreban rijaliti partner. Pošto je rijalitiju kraj, naravno da joj Dejan smeta. Ona je ušla sa planom da se ravede – otkrila je Vesna Rivas.

Ni Dejan nije prošao neopaženo kada je Vesna Rivas u pitanju:

– Dejan Dragojević ima mnogo težak rodni kod, kod potecncijalnog ubice i potencijalnog samoubice. On je podložan raznim sektama, raznim ubeđivanjima i zanošenjima samo da ne bi radio. On je jedna lenština koja voli na lak način da dođe do para. On će na sve da pristane samo da to traje – pričala je Vesna Rivas.

Ona je prokomentarisala i nestabilan odnos Dalile i Dejana i zaključila da je zadrugarka mnogo ljubomornija od Dragojevića.

– To su ljubavi koje su opsesivno posesivne. Ona je našla sebi partnera i ona je ta koja je posesivna. Ona želi sve i svoje i tuđe, ali njeno niko ne sme da pogleda. Zamislite da je Dejan imao ovakvu seriju kao što je ona sa Carem. Dalila je mnogo ljubomornija i mnogo posesivnija nego on. Ona insistira da se oni pomire. Ne da bi oni bili u vezi, jer ona je ušla sa ciljem da njega nema u njeom životu – rekla je za Informer.rs je Vesna Rivas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh