Film i TV

ZADRUGARI TRČALI U POMOĆ! Maja Marinković ZAVRŠILA U LEDENOM JEZERU! Janjuš ISPRED SVIH SKOČIO

Nije bio sam! I Mensur je trčao da pomogne!

U toku emisije ”Gledanje snimaka” izbila je skandalozna svađa između Maje Marinković i Filipa Cara. Tom prilikom, Car i Maja su napravili opšti haos na imanju, bacivši jedno drugom stvari u jezero i cepajući nekoliko jakni i ostalih stvari.

Zadrugari su se u toku jutra okupili kako bi pomogli Marinkovićevoj da izvadi stvari iz jezera. Ovog popodneva, Maja je uskočila u jezero pokušavajući da izvadi stvari, ali pošto je voda bila hladna ubrzo je izašla.U pomoć su joj pritrčali mnogi cimeri, ali su dva cimera privukla malo veću pažnju. Naime, bivši dečko Maje Marinković, Marko Janjušević Janjuš pritrčao je u pomoć, a zajedno sa njim i Mensur Ajdarpašić, sa kojima je zadrugarka imala jako turbulentan odnos.Dijamanti, brilijanti…Vidi tamo, ono su prstenje i makaze – prokomentarisao je Janjuš,piše Srbijadanas

– Kakvi smo mi pecaroši ee – našalio se DinoPo svemu sudeći, Janjuš je ostao pri svojim rečima da će se Maji naći kao pomoć šta god da joj je trebalo, a kako će se situacija na dalje odvijati ostaje nam da ispratimo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh