Film i TV

TOTALNI RASPAD: Nakon pomirenja DALILA I DEJAN U PROBLEMU, kada ovo BUDE SAZNAO neće mu biti dobro

Dejan Dragojević odlučio je konačno da oprosti preljubu svojoj ženi Dalili Dragojević, koja je podsjećamo javno stupila u vezu i se.sualne odnose sa zadrugarom Filipom Carom.

Dejan i Dalila - Screenshot

Nakon raskida sa Carom i uvreda koje je za vrijeme veze sa njim izgovorila svom suprugu, odlučila je da pronađe utjehu kod svojeg bivšeg.

Dragojević je nakon izvjesnog vremena ponovo pao na čari svoje supruge i odlučio da joj oprosti, a njihova ljubav nakon toga čini se cvijeta. Supružnici se ne odvajaju jedno od drugog, što je izazvalo kako nevjericu među onima koji sve gledaju iz spoljašnjeg svijeta, uključujući i njihove porodice, tako i kod zadrugara, koji ne mogu da oproste Dejanu što je pogazio svoje riječi i oprosti Dalili koja mu je nanijela ogroman bol i javno ga osramotila.

Stefan Karić danas je bio kod Drveta mudrosti kako bi prokomentarisao odnos Dalile i Dejana, nakon sukoba i vanrednog stanja koje je juče uslijedilo između bračnog para Dragojević i Filipa Cara.

– Drvo, ovo više nije realno. Dejan nije svjestan šta je sve izgubio zbog djevojke koja mu je uradila sve ono. On je izgubio i prijatelje i porodicu zbog nje. Iskreno, ja mislim da Dalila ima i dalje emocije prema Caru. Tu sigurno ima nešto. Ono što radi sa Dejanom je neiskreno. Ona se vratila u njenu sigurnu kuću, kod Dejana, koji je njihovo odnos doživio drugačije. On je Dalilu gledao kao božanstvo, ipak su oni sami sve gradili i kuću i porodicu, a ona nikada nije bila iskrena. Mada, ja moram da kažem da ni Filip nije iskren, gdje se on kaje što je sa Majom. On je onda izljubomorisao kada je Dalila branila Dejana od Mihića, a Dejan je shvatio da može da se vrati njoj – rekao je Karić pa otkrio da mu nije jasno kako je moguće da Dejan zna da mu je majka loše zbog njega:

Cijelo njegovo izlaganje pogledajte na videu u prilogu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh