Film i TV

DOLAZI POLIGRAF U ZADRUGU! Vođa je zatražio DETEKTOR LAŽI zbog nje: Konačno će ISTINA da se SAZNA!

Brutalan početak vladanja!

Podela budžeta je uvek problematična jer se zadrugari često svađaju oko novca. Ovonedelji vođa Lepi Mića je odlučio da svima zabiberi čorbu.Srednji budžet će dobiti Matora. Ove sezone si mnogo bolja, imaš tu neku priču sa Aleks, malo ste se zapetljali. Ti i ja imamo drugačija mišljenja o rijalitiju, ali nikada se nismo vređali. Posesivna si ali si pravi prijatelj i to se ceni. Zameram ti što si škrrta na spavanju – rekao je Mića.

– Ja ne mogu protiv mojih standarda. Marijana je sinoć napravila s*anje opet – rekao je Mića

– Mićo šta to radiš, šta sam ja uradila – upitala je Marijana.

– Ja tebi pričam, ali ne vredi. Ti konstatno praviš problem, prvo sa Viki, pa sa Tarom, sada sa Irmom kojoj si vređala oca. Nije mi jasno što tako radiš. Ja te branim a ti konstanto vređaš ljude i to najgnusnije uvrede – rekao je Mića.

– Ja nisam znala da je njoj otac bolestan, a mene kada neko vređa nikom ništa – rekla je Marijana

– Ma ja ti govorim da to ne radiš, ali ne vredi. Bezobrazna si, nevaspitana i evo ti – dodao je Mića i bacio Marijani mali budžet, pa se obratio Krletu,piše Srbijadanas

– Krle jesi je*ao Marijanu, zakuni se u brata – vikao je Mića.,

– Dajem mesečni honorar da se donese poligraf i da mi se postave pitanja za Marijanu i to – govorio je Krle.

– Ja se kunem u brata da me nije je*ao, a ti Mićo si ispao jako beobrazan – vikala je Marijana.

– Molim za poligraf, ako nisam u pravu, daću Marijani mesečni honorar, i na kolenima ću je moliti da mi oprosti. – govorio je Mića.

Marijana ZonjićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh