Film i TV

RUSVAJ U CIK ZORE! OKRŠAJ U SPAVAĆOJ SOBI! Irma i Marijana se POLIVALE “Ko zna koje bolesti imaš” (VIDEO)

Drama!

Taman kad su zadrugari otišli na spavanje, Irma Sejranić i Marijana Zonjić sve su razbudile i napravile totalnu pometnju u spavaćoj sobi.

Najpre su krenule sa uvredama, a onda je krenulo polivanje! Dođi, Irma, da te okupamo! – smejala se Marijana.Da te proglasimo Mis mokre majice – dodala je Sanja,piše Srbijadanas.

– D*oljo, ko zna koje sve bolesti imaš… Krle te je*ao – poručila je Irma Marijani.Zadrugarke su bile kompletno mokre, a “nastradali” su i kreveti, pa je obezbeđenje intervenisalo. Irma je pomenula Marijaninu aferu sa Stefanom Krstovićem Krletom, što je zapravo i razlog okršaja.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh