Film i TV

OPA! MILJANA POSLIJE ZADRUGE OTIŠLA NA REMONT: Evo šta je rijaliti zvijezda promijenila na sebi – više ne izgleda isto!

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz “Zadruge 5”, nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu.

Miljana Kulić - Screenshot/YouTube

Rijaliti zvijezda je obavijestila svoje pratioce da će uskoro otvoriti Jutjub kanal na koji će objavljivati snimke svojih svakodnevnih aktivnosti, te da će na taj način komunicirati sa svojim obožavaocima.

Miljana je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija, a kako je juče paparaco portala Alo.rs bivšu zadrugarku uhvatio ispred jedne zgrade u Beogradu, mnogi su počeli da nagađaju zbog čega je Kulićeva došla iz Niša u Beograd.

Naime, Miljana je nakon “Zadruge” odlučila da ode na “remont”, te je tako posjetila nekoliko salona za uljepšavanje, kako bi promijenila na sebi ono što joj se ne sviđa.

Prvo je otišla da uradi vještačke trepavice, a nakon toga i na sređivanje obrva.

Miljana je objavila fotku na Instagramu, a evo kako sada izgleda:

Miljana Kulić

– “A šta je sa mozgom, kad će on doći na red”, “Najlepša si kad se smijješ”, “Kako izađe iz Zadruge ti zablista ženo draga! Kakav crni Zola, tebi treba neka muškarčina” – samo su neki od komentara ispod Miljanine objave na pomenutoj društvenoj mreži, prenosi Alo!.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh