Film i TV

KAMERA SNIMILA DETALJ, OVO NISTE VIDJELI NA TV: Dalila i Dejan se kriju u ćošku, pobjegli od svih – GLEDAOCI BIJESNI, EVO ŠTA SU RADILI (VIDEO)

Dejan Dragojević i njegova supruga Dalila su se praktično već pomirili, a to su pokazali i sinoć kada su se odvojili od svih i razmjenjivali nježnosti.

Dejan i Dalila - Screenshot

Dalila je rekao da se osjeća kao da je u srednjoj školi, jer se muvaju kao tinejdžeri. I dok bi možda nekom ovo bilo slatko, gledaoci baš i nisu oduševljeni ovakvim razvojem događaja.

Podsetimo, Dalila je prevarila Dejana sa Filipom Carem i ušla u vezu sa njim, a imali su i int*mne o*nose, više puta. Za to vrijeme, Dejan je, bar je tako izgleadalo, patio zbog toga i time stekao naklonost gledalaca.

Međutim, sada kada je Filip raskinuo sa Dalilom, a ona se vratila Dejanu, gledaoci se osećaju prevarenim. Osim toga, oni koji veruju da nije u pitanju namještena igra za potrebe rijalitija, smatraju da je Dejan veoma pogriješio što joj je oprostio preljubu, pa ga zbog toga oštro kritikuju.

Šta vi mislite?

novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh