Film i TV

NASRNULA OŠTRIM PREDMETOM NA MENSURA? Zbog OVE zadrugarke je Milici PALA ROLETNA! (VIDEO)

Napravila je haos

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić su u toku emisije “Gledanje snimaka” započeli svoju svađu, te su je za vreme reklama samo produbili, nakon čega se njoj sve smučilo, pa je burnije reagovala.On je nezadovoljan tvojim odnosom, a tebe boli ku*ac – rekao je Đedović.

– Poenta je što je trebala da gasi cigaru i da idemo dalje, da ne bude da sam ja tu – rekao je on. Nisi mogao da dođeš da me poljubiš – rekla je.Mogu, ali sam bio ljut – rekao je Mensur.A dok si sa drugima… – odbrusila je ona i počela da ga udara.

– Dok je sve davao nije ti valjao, sad ne valja ni kad mu se sviđa neko drugi – dobacio je Đedović.

– Nemoj da si mi se obratio u životu – dodala je ona.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh