Film i TV

“MOJ NAJVEĆI GRIJEH JE ŠTO SAM SE DROGIRALA” Mića iznio OPTUŽBE na Tarin račun:

Najavila mu tužbu!

Srbijadanas

Između Tare Simov i Lepog Miće je izbio iznenadni konflikt tokom emisije “Pitanja gledalaca”, zbog toga što su se prepucavali tokom obraćanja Sandre Rešić. Pevač je krenuo da peva pesmu koju je smislio o Tari.

– Ova cura fina, j*be se za gram kokaina. Ova cura se očešala o dva k*rca od dva kriminalca – pevao je Mića.Pedofilčino, pazi šta prićaš. Jedan jedva čeka da te upozna, 7. jula, glasajte za Miću do superfinala – odgovorila je Tara.

– Ova cura fina, se j*be za gram kokaina – nastavio je pevač.Da sam se drogirala, jesam. A šta ti radiš? Moji najveći greh je što sam se drogirala? Moj najveći greh je droga, jel? – nastavila je Simova,piše Srbijadanas

– Ova cura fina se j*be za gram kokaina – pevao je Mića.

– Gde je Sneža? Kad si poslednji put video ženu? Nemoj sutra da se izvinjavaš – govorila je Tara.

– Vidite kako dr*lja pokaže šta je. Pogledajte dr*lju narkomanku koja se j*be za gram kokaina – nastavio je pevač.

Da li to tvrdiš? Pozdrav za mog advokata Marka, sve zapisuje… Ako doživiš, dokazaćeš, a sutra se već oko 11:15 izvinjavaš – poručila je Simova.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh