Film i TV

MILJANA KULIĆ GUBI KUĆU I 50.000 EURA, PORODICA OSTAJE NA ULICI: Zavila ih je u crno, ostaju bez igdje ičega – CURE NOVE INFORMACIJE

Ovo joj nije trebalo!

Miljana Kulić- Printscreen

Miljana Kulić noćas je fizički nasrnula na Deniz Dejm, Dina Dizdarevića i Lazara Čolića Zolu. Dina je pogodila šoljom u glavu i njemu je odmah pružena ljekarska pomoć i previjena glava, piše Novi.

Zolu je udarila štiklom dok je spavao i raskrvarila mu glavu.

Veliki šef poslao je danas pismo na adresu Bijele kuće i obavijestio zadrugare da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja.

– Zadrugari, donijeli smo odluku da Miljana bude diskalifikovana jer je Zolu udarila dok je spavao. Televizija Pink će potraživati kaznu na osnovu ugovora koji je Miljana potpisala i potraživati 50.000 eura – glasilo je pismo.

Podsjećamo, Miljana je tokom boravka u rijalitiju otkrila da je potpisala hipoteku na kuću i da će ukoliko bude diskvalifikovana iz “Zadruge” izgubiti krov nad glavom.

– On mene ponižava, a ja njemu pomogla. Na kuću sam potpisala hipoteku, 100.000 eura kazni. Šta bi bilo da me nisu vratili? – vikala je Miljana.

– Kakvu hipoteku si potpisala – pitao ju je Bane Čolak.

– Potpisala sam mjenicu ako budem pobjegla da će mi biti oduzeto sve – otkrila je Miljana.

– Ženo draga, znam ja da si ti u kanalu najvećem – rekao je Zola.

– Ja ne mogu da se suzdržim zato ću izaći – rekla je Miljana.

– Kako ti Zola komentarišeš ovo da je Miljana pobjegla iz “Zadruge” da bi uveli tebe, i sada je morala da stavi hipoteku na kuću kao sigurnost da neće da pobjegne? – pitao je Čolak.

– To su njene stvari, neću da komenatrišem. Pričanje o ugovorima je zabranjeno – rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh