Film i TV

OVO SU REZULTATI GLASANJA ZA IZBACIVANJE IZ ZADRUGE VEČERAS – Nevjerovatna razlika! Dalila žestoko OSUĐENA

Šok rezultati!

srbijadanas

Nominovane za izbacivanje ove nedelje su Dalila Dragojević, od strane učesnika i Lorna Pratnamer koju su izglasali gledaoci.

Uoči izbacivanja iz “Zadruge” naša anketa koja je bila aktivna od kada su nominovane objavljene pa sve do sada je pokazala šok rezultate.Na pitanje “KOJA TAKMIČARKA NAPUŠTA ZADRUGU?” čitaoci našeg portala Srbijadanas.com su Lorni dali 3.406 glasova, dok je Dalila dobila oko 2.000 više glasova za izbacivanje – 5.690.Po svemu sudeći, Dalila je gledajući rezultate, osuđena za svoje učešće u rijalitiju i postupke prema Dejanu Dragojeviću, pa publika smatra da u ovom duelu upravo ona treba da napusti rijaliti, a da li će zaista to biti slučaj i kada je SMS glasanje u pitanju, saznaćemo za par sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh