Film i TV

FILIP IPAK IZABRAO DALILU, RASKINUO S MAJOM PRED SVIMA: “Ne volim te, Dalila je …” Marinkovićeva od bijesa ne dolazi sebi

U toku emisije ”Pitanja gledalaca”, a Filip Car i Maja Marinković ušli su u žestok sukob, koji je ovog puta, bio presuđujući za prekid njihove ljubavne romanse:

Maja i Car - Screenshot

Tek ću ti biti problem – rekla je Maja.

Nećeš, ima lijeka za sve…Nećeš već od večeras spavati sa mnom u krevetu i blizu mene, pa vidi kad bi bio smak svijeta. Trebali smo imati ozbiljan odnos, a ne ovako – rekao je Car.

Pa trebali smo, a nismo, jadan si. Ne radim ti ja ništa loše, ali ću početi da ti radim loše – rekla je Maja.

Ona (Dalila) je bolje stvari radila i bila je založenija za odnos sa mnom. Neću biti ni sa kim, ni sa tobom – rekao je Car.

Ja nisam zaslužila da se ovako ophodiš prema meni -rekla je Maja.

Ne volim te. Da, raskinuo sam. Ja sam ti rekao da te nikada neću vrijeđati, ali si neispravna prema meni – rekao je Car.

Vidjet ćeš, napravit ću ti pakao. Hoću sigurno – rekla je Maja.

Ja sam ovo prošao u osnovnoj školi, za mene je ovo presitno. Misliš da ćeš štipanje, lupanjem glavom, haosom dobiti nešto što želiš, kod mene toga nema, možda je negdje bilo, da mi ti dižeš ovdje frku bez razloga – rekao je Car.

Nema sutra, prekosutra, napravit ću ti pakao već večeras – rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh