Film i TV

HITNA REAKCIJA VELIKOG ŠEFA! Nakon LOMA na imanju i pokušaja BJEKSTVA, uslijedila stroga KAZNA!

Pravila se moraju poštovati!

Nikola Grujić Gruja jutros je pokušao da pobegne iz “Zadruge” nakon rasprave sa Mimom Šarac. On je doživeo emotivni brodolom, kada je shvatio da je prešao granicu prijateljstva sa Mimom i da mu je možda brak ugrožen.

Zadrugar je udarao stubom u kapiju, a zatim nasilno pokušao da otvori vrata. Miki Đuričić i Dejan Dragojević su pokušali da ga smire, ali im nije pošlo za Gruja je nastavio da lomi sve pred sobom, pa je obezbeđenje ušlo na imanje kako bi ga sprečilo da napravi još veću štetu. Pevač se bunio dok su ga vodili u zatvor, a obezbeđenje ga je jedva savladalo.Zbog kršenja osnovnih pravila života u “Zadruzi”, Veliki šef je reagovao i Gruju kaznio mesečnim honorarom,piše srbijadanas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh