Film i TV

ZADRUGARKA U ZAVOJIMA, DOŽIVJELA NEZGODU KOJA ĆE JE KOŠTATI CIJELOG HONORARA: Otkrila šta se desilo, svi u šoku

Rijaliti učesnica Sanja Grujić doživjela je udes prije nego što je ušla u rijaliti ,,Zadruga 5”, pa je pred kamerama otkrila da će morati da plati astronomsku kaznu.

Rijaliti učesnica ,,Zadruge 5” Sanja Grujić prije ulaska na velelepno imanje u Šimanovcima, odradila je sve potrebne analize kako bi se utvrdilo da li je pogodna. Tom prilikom Sanja se na snimanju profila pojavila u vrlo atraktivnom izdanju, a na rukama je imala flastere, koji su svima odvlačili pažnju.

Kako je Grujićeva objasnila, tada je imala saobraćajnu nezgodu, prilikom koje se povrijedila, ali to nije sve. Na konstataciju da je dobro prošla, ona je dodala da pored povrede na rukama, dobila je paprenu kaznu, a sumu nije smjela ni da izgovori koliko je visoka.

– Imala sam udes, prije nedelju dana. Vraćala sam se sa svadbe i zaspala sam za volanom. Samo sa flasterima i ogromnom novčanom kaznomm, ne bih da otkrivam kolika je! – poručila je Sanja, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh